.
Transport GRATUIT pentru comenzile cu o valoare mai mare de 300 ron !!

JUCARII

Afiseaza: 1-24 din 219 produse

 Filtre

La IQ TOYS.ro, suntem dedicați să oferim jucării care nu numai încântă inimile copiilor, dar și contribuie semnificativ la dezvoltarea lor. Fiecare jucărie din selecția noastră este atent selecționată pentru a stimula imaginația, a dezvolta abilitățile motorii și a încuraja explorarea lumii. De la jocuri educative și jucării Montessori până la seturi de construcție și jocuri creative, avem totul pentru a transforma joaca într-o oportunitate de învățare și creștere.

Ce Fac Unice Jucăriile Noastre?

  • Stimulare Cognitivă: Jucăriile noastre sunt concepute pentru a dezvolta abilitățile cognitive ale copiilor, inclusiv gândirea logică, rezolvarea problemelor și abilitățile matematice. Acestea sunt jocuri educative care inspiră și învață în același timp.
  • Dezvoltarea Creativității: Creativitatea este esențială pentru dezvoltarea copiilor. Jucăriile noastre creative, cum ar fi seturile de pictură, modelele și puzzle-urile, încurajează exprimarea artistică și imaginația nelimitată.
  • Dezvoltarea Motorie: Seturile de construcție, puzzle-urile și jocurile interactive sunt proiectate pentru a dezvolta abilitățile motorii fine ale copiilor, ajutându-i să-și îmbunătățească coordonarea și controlul mișcărilor.
  • Învățare Prin Joacă: Jucăriile Montessori și cele de dezvoltare sunt create conform principiilor pedagogice, încurajând copiii să învețe în mod autonom și experiențial, construind o bază solidă pentru învățarea continuă.

De Ce Să Alegi Jucăriile Noastre din Lemn, Educaționale și Montessori?

  • Jucării Artizanale din Lemn: Jucăriile noastre din lemn sunt realizate cu măiestrie, având atenție la detalii și durabilitate. Acestea nu numai că stimulează creativitatea, dar și dezvoltă abilitățile motorii fine ale copiilor.
  • Educație Prin Distracție: Fiecare jucărie educativă este concepută pentru a învăța într-un mod distractiv și interactiv. Acestea ajută la dezvoltarea gândirii logice, a abilităților matematice și a capacității de rezolvare a problemelor.
  • Jucării Montessori: Inspirate de metoda Montessori, jucăriile din această categorie sunt create pentru a încuraja autodisciplina, independența și învățarea naturală. Acestea încurajează explorarea și experimentarea copiilor într-un mediu sigur.
  • Jucării pentru Dezvoltarea Copiilor: Fie că sunt puzzle-uri, jucării de sortare sau seturi de construcție, jucăriile din această categorie sunt alese cu grijă pentru a dezvolta creativitatea, imaginația și abilitățile sociale ale copiilor.

IQ TOYS.ro - Partenerul Perfect pentru Dezvoltarea Copilului Tău!

La IQ TOYS.ro, credem că fiecare joc este o oportunitate de învățare și dezvoltare. Alegând jucării din selecția noastră, nu doar oferi copilului tău momente de bucurie, ci și leziuni fundamentale pentru o viață de învățare și descoperire. Descoperă colecția noastră astăzi și oferă copilului tău cadoul educației și dezvoltării într-un mod distractiv și captivant!


 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!