.
Transport GRATUIT pentru comenzile cu o valoare mai mare de 300 ron !!

Dezvoltare copilului intre 13 si 18 luni

Dezvoltare copilului intre 13 si 18 luni
De la 13 la 18 luni
 
Mersul este din ce in ce mai stabil şi lată că micutul este capabil să tragă după el un obiect! Bucurii şi fapte de vitejie se impletesc in curând, scările nu mai au secrete pentru el şi încearcă să se catăre peste tot. La această vârstă, copilul colecționează provocările Motricitatea sa globală se construieşte activ, la fel ca şi motricitatea fină: dexteritatea se dezvoltă datorită prinderii sale, care devine mal delicată. Elişi coordonează acțiunile cu cele două mâini. Gesturile sale sunt mai precise, fie ca este vorba despre mânuirea unei linguri sau a unei mingi. Datorita antrenamentelor sale permanente şi entuziaste, copilul este acum capabil să facă multe lucruri. Doreşte să crească în autonomie şi o exprima deseori când aceasta ii este refuzata
El incep sa-si manifeste opoziția, afirmându-şi identitatea. Îi place să se joace singur si adă de o mare concentrare atunci când atenția îi este axată pe oactivite place mult să asambleze, să facă, să desfacă, să refacă... Aceasta este repetila activității care-i place ii place şi să se ascundă.
Limbajul său se dezvoltă el asimilând tot mai multe cuvinte noi i place să asocieze fiecare obiect cu cuvântul care ii corespunde. De asemenea, este foarte atras de cărți Pare să înțeleagă tot ce i se spune- răspunde şi inițiază conversatil, începe chiar să construiască propoziţii scurte.
 

Suport clienti Constanta

0732422312 contact@iqtoys.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!