.
Transport GRATUIT pentru comenzile cu o valoare mai mare de 300 ron !!

Montessori

Afiseaza: 1-24 din 94 produse

 Filtre
Montessori - Trusa de doctor
-10 RON nou

Descoperă Magia Educației Montessori cu Jucăriile Noastre la IQ TOYS.ro!

La IQ TOYS.ro, ne bucurăm să îți prezentăm o gamă specială de jucării Montessori, concepute pentru a inspira și educa micuții exploratori. Jucăriile Montessori sunt create în conformitate cu principiile pedagogice ale celebrului educator italian, Maria Montessori, și sunt proiectate pentru a stimula curiozitatea, învățarea autonomă și dezvoltarea integrală a copiilor.

De Ce Sunt Unice Jucăriile Noastre Montessori?

 • Învățare Prin Experiență: Jucăriile Montessori sunt concepute pentru a oferi experiențe practice și hands-on. Acestea încurajează copiii să exploreze, să simtă, să atingă și să experimenteze, transformând învățarea într-o aventură captivantă.
 • Dezvoltarea Abilităților Cognitive: Jucăriile Montessori sunt elaborate pentru a dezvolta abilitățile cognitive, inclusiv gândirea logică, rezolvarea problemelor și dezvoltarea matematică. Acestea oferă provocări adecvate vârstei și nivelului de dezvoltare ale fiecărui copil.
 • Materiale Naturale și Durabile: Ne preocupăm de mediul înconjurător și de sănătatea copiilor tăi. Prin urmare, jucăriile noastre Montessori sunt realizate din materiale naturale, non-toxice și durabile, oferind o alternativă sigură și eco-friendly pentru joaca zilnică.
 • Promovează Autonomia și Independența: Jucăriile Montessori sunt concepute pentru a dezvolta independența și abilitățile practice ale copiilor. Acestea îi învață să facă alegeri, să rezolve sarcini și să își dezvolte concentrarea și auto-disciplina.
 • Stimulează Creativitatea și Imaginația: Fiecare jucărie Montessori este proiectată pentru a spori creativitatea și imaginația copiilor. Acestea îi încurajează să găsească soluții creative și să-și pună imaginația la lucru într-un mod liber și constructiv.

Jucăriile Montessori sunt concepute pe baza principiilor pedagogice elaborate de Maria Montessori, un educator italian renumit. Aceste jucării au un impact semnificativ asupra dezvoltării și învățării copiilor, oferind o serie de beneficii unice:

 1. Dezvoltarea Autonomiei: Jucăriile Montessori încurajează copiii să exploreze și să învețe în propriul lor ritm. Aceasta promovează autonomia și independența, oferindu-le copiilor control asupra propriului învățământ și dezvoltându-le încrederea în sine.

 2. Dezvoltarea Concentrării: Aceste jucării sunt concepute pentru a captiva atenția copiilor. Prin manipularea și explorarea lor, copiii își dezvoltă abilitatea de a se concentra și a se angrena în activități pentru perioade mai lungi de timp.

 3. Învățare Prin Experiență: Jucăriile Montessori oferă experiențe hands-on, ajutând copiii să înțeleagă conceptele abstracte prin intermediul activităților practice și concrete. Aceasta le oferă o înțelegere mai profundă și mai durabilă a materialelor și conceptelor.

 4. Dezvoltarea Abilităților Motorii Fine: Multe jucării Montessori implică manipularea unor piese mici și subtile, ajutând la dezvoltarea abilităților motorii fine ale copiilor. Aceasta include coordonarea mână-ochi, precizia și dexteritatea.

 5. Stimularea Imaginației și Creativității: Jucăriile Montessori sunt, în general, simple și versatilie, oferind copiilor spațiu pentru a-și folosi imaginația și creativitatea în mod liber. Acestea nu impun reguli stricte, ci încurajează explorarea și experimentarea.

 6. Dezvoltarea Abilităților Sociale: Jucăriile Montessori pot fi utilizate atât individual, cât și în grupuri, oferind oportunități pentru dezvoltarea abilităților sociale, cum ar fi partajarea, colaborarea și comunicarea.

 7. Încurajarea Independenței și Responsabilității: Prin intermediul jucăriilor Montessori, copiii învață să-și asume responsabilități și să găsească soluții pentru problemele cu care se confruntă în timpul jocului. Aceasta contribuie la dezvoltarea unui simț puternic al independenței și auto-disciplinei.

 8. Promovarea Educației Holistice: Jucăriile Montessori sunt concepute pentru a stimula toate aspectele dezvoltării copiilor, inclusiv intelectualul, emoționalul, socialul și fizicul, oferind astfel o experiență de învățare holistică.

Prin urmare, jucăriile Montessori nu sunt doar simple jucării; ele sunt instrumente educaționale care încurajează dezvoltarea copiilor într-un mod cuprinzător și echilibrat.

IQ TOYS.ro - Locul unde Învățarea și Joaca Se Împletesc Armonios!

La IQ TOYS.ro, credem că educația și joaca pot fi perfect integrate. Cu jucăriile noastre Montessori, nu doar oferim produse, ci și oportunități pentru copii să exploreze, să învețe și să se dezvolte într-un mediu sigur și captivant. Fiecare jucărie Montessori este mai mult decât un obiect de joacă - este o poartă către o lume a cunoașterii și a descoperirii. Alege IQ TOYS.ro pentru a încuraja învățarea autonomă și creativitatea copilului tău și pentru a-i oferi o bază solidă pentru dezvoltarea viitoare!

Suport clienti Constanta

0732422312 contact@iqtoys.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!