.
Transport GRATUIT pentru comenzile cu o valoare mai mare de 300 ron !!

Puzzle

Afiseaza: 1-24 din 43 produse

 Filtre

Explorați și Descoperiți Lumea Puzzelurilor pentru Copii la IQ TOYS.ro!

La IQ TOYS.ro, aducem bucurie și învățare în lumea copiilor prin intermediul unei game captivante de puzzle-uri. Această categorie este dedicată explorării, descoperirii și dezvoltării abilităților logice ale copiilor, punând la încercare imaginația și stimulând gândirea creativă.

De Ce Să Alegeți Puzzle-urile Noastre pentru Copii?

 • Diverse Tematici și Niveluri de Dificultate: De la puzzle-uri cu animale și natură la puzzle-uri cu eroi preferați din desenele animate, avem o gamă variată de tematici pentru toate vârstele și nivelurile de experiență. Fiecare puzzle este adaptat pentru a oferi provocări potrivite, dezvoltând abilitățile de rezolvare a problemelor ale copiilor.
 • Ilustrații Captivante: Ilustrațiile viu colorate și pline de detalii fac ca fiecare piesă a puzzle-ului să prindă viață. Aceste ilustrații stimulează interesul vizual și încurajează copiii să exploreze, să recunoască forme și să-și dezvolte abilitățile de asociere.
 •  Activitate Socială și de Echipă: Puzzle-urile pot fi o activitate minunată pentru întreaga familie sau pentru prieteni. Acestea promovează colaborarea și ajută la construirea conexiunilor sociale, fiind momente perfecte pentru a petrece timp de calitate împreună.
 •  Dezvoltare Holistică: Rezolvarea puzzle-urilor nu doar dezvoltă abilitățile logice, ci și îmbunătățește concentrarea, răbdarea și perseverența. Aceste jocuri sunt o modalitate distractivă și educativă de a-și exersa mintea și de a învăța strategii de rezolvare a problemelor.

Beneficiile Puzzle-urilor pentru Dezvoltarea Copiilor:

Puzzle-urile nu sunt doar jocuri distractive, ci și instrumente puternice pentru dezvoltarea mintală și emoțională a copiilor. Iată cum rezolvarea puzzle-urilor poate avea un impact pozitiv asupra dezvoltării copiilor:

 • Dezvoltarea Abilităților Cognitive: Rezolvarea puzzle-urilor implică gândire logică, recunoașterea modelelor și asocierea formelor și culorilor. Aceste abilități ajută la dezvoltarea gândirii critice și a rezolvării problemelor.
 • Stimularea Creativității: Puzzle-urile cu imagini viu colorate și detaliate stimulează imaginația și creativitatea. Copiii pot explora lumea înconjurătoare și pot dezvolta povestiri și scenarii imaginative pe baza imaginilor puzzle-urilor.
 • Dezvoltarea Socială: Rezolvarea puzzle-urilor în grupuri încurajează colaborarea și comunicarea între copii. Ei pot lucra împreună pentru a găsi soluții și pot împărtăși strategiile lor, dezvoltând astfel abilitățile sociale și de echipă.
 • Cultivarea Răbdării și Perserverenței: Rezolvarea unui puzzle necesită concentrare și răbdare. Copiii învață să nu renunțe, să încerce diferite abordări și să persevereze în fața provocărilor, dezvoltând astfel abilități importante pentru viața de zi cu zi.
 •  Întărirea Legăturilor Emoționale: Rezolvarea puzzle-urilor în familie sau cu prietenii poate crea momente de conexiune și bucurie. Aceste activități comune pot întări relațiile dintre copii și adulți, creând amintiri prețioase.
 • Dezvoltarea Abilităților Motorii: Manipularea pieselor puzzle-ului ajută la dezvoltarea abilităților motorii fine ale copiilor, îmbunătățind coordonarea mână-ochi și dexteritatea.
 • În concluzie, puzzle-urile nu sunt doar jocuri de distracție; ele sunt instrumente esențiale pentru dezvoltarea cognitivă și socială a copiilor, oferindu-le oportunități semnificative de învățare și creștere.

IQ TOYS.ro - Locul unde Puzzelurile Devin Aventuri Educaționale!

Cu puzzle-urile noastre, nu doar copiii vor reuși să completeze imagini minunate, ci și să-și dezvolte abilitățile mentale într-un mod distractiv și captivant. Alege IQ TOYS.ro pentru a oferi copilului tău o experiență de învățare fascinantă și pentru a le oferi bucuria rezolvării provocărilor!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!