.
Transport GRATUIT pentru comenzile cu o valoare mai mare de 300 ron !!

Art & Craft

Afiseaza: 1-24 din 33 produse

 Filtre
Art & Craft - Pin Art Amprenta 3D
-12 RON nou

Descoperă Lumea Fascinantă a Creației cu Jucăriile Art and Craft de la IQ TOYS.ro!

La IQ TOYS.ro, suntem dedicați stimulării creativității și dezvoltării artistice a copiilor tăi. Cu colecția noastră variată de jucării Art and Craft, fiecare copil poate deveni un mic artist și poate explora minunata lume a creației. Aceste jucării nu sunt doar materiale de artă - sunt portaluri către lumi noi, pline de culoare și imaginație.

Ce Face Jucăriile Art and Craft de la IQ TOYS.ro Atât de Speciale?

 • Variație nelimitată: De la seturi de pictură și colaj la origami și decorațiuni DIY, avem o gamă variată de jucării Art and Craft pentru a satisface toate pasiunile creative. Copiii pot explora diferite tehnici și materiale pentru a-și dezvolta talentul artistic.
 • Materiale de Calitate: Fiecare jucărie este însoțită de materiale de calitate superioară, inclusiv acuarele vibrant colorate, pensule fine și grosiere, hârtie texturată și multe altele. Acestea sunt proiectate pentru a oferi o experiență de creație captivantă și plină de detalii.
 • Inspirație Creativă: Seturile noastre Art and Craft vin cu sugestii creative și proiecte captivante pentru a inspira și ghida copiii în aventura lor artistică. De la animale din hârtie la felicitări personalizate, fiecare set oferă idei interesante pentru a începe.
 • Cadouri Perfecte: Jucăriile Art and Craft de la IQ TOYS.ro sunt cadouri ideale pentru copiii pasionați de artă. Acestea nu doar oferă momente distractive de creație, ci și contribuie la dezvoltarea abilităților artistice și a imaginației.
 • Explorare Creativă: Copiii pot experimenta cu culori, texturi și forme, dezvoltând astfel gândirea creativă și abilitățile motorii fine. Fiecare joc devine o aventură artistică, iar fiecare operă devine o expresie personală a imaginației lor.

Jucăriile Art and Craft nu sunt doar o modalitate distractivă de petrecere a timpului liber; ele au și o serie de beneficii semnificative pentru dezvoltarea și creșterea copiilor. Iată câteva dintre aceste beneficii:

 1. Dezvoltarea Creativității: Jucăriile Art and Craft încurajează copiii să își folosească imaginația și să creeze. Acest proces creativ le permite să inventeze, să experimenteze și să își pună ideile în practică, dezvoltând astfel gândirea creativă.

 2. Dezvoltarea Abilităților Motorii Fine: Prin desen, tăiere, lipire și colorare, copiii își dezvoltă abilitățile motorii fine. Aceste activități ajută la îmbunătățirea coordonării mână-ochi, preciziei și dexterității, pregătindu-i pentru sarcini mai complexe în viitor.

 3. Învățarea Culorilor și Formelor: Jucăriile Art and Craft, cum ar fi seturile de pictură, ajută copiii să învețe despre culori și să le identifice, să înțeleagă combinațiile de culori și să recunoască diversele forme și texturi.

 4. Dezvoltarea Abilităților Sociale: Activitățile de creație pot fi realizate și în grup, facilitând astfel interacțiunea socială. Copiii pot împărtăși materialele, pot lucra împreună și pot învăța să comunice și să colaboreze într-un mediu creativ.

 5. Creșterea Stimei de Sine: Atunci când copiii termină un proiect de artă sau creație, aceștia se simt mândri de realizarea lor. Acest sentiment de realizare contribuie la creșterea stimei de sine și a încrederii în propriile abilități.

 6. Îmbunătățirea Concentrării și Răbdării: Crearea unui proiect artistic necesită atenție la detalii și răbdare pentru a termina lucrul. Aceste activități contribuie la dezvoltarea abilităților de concentrare și răbdare în timp ce copiii lucrează cu atenție pentru a-și finaliza creațiile.

 7. Exprimarea Emoțiilor: Art and Craft oferă un mod sigur și non-verbal pentru copii de a-și exprima emoțiile și sentimentele. Prin intermediul artei, copiii pot transmite bucurie, tristețe, entuziasm și multe altele, contribuind la dezvoltarea inteligenței emoționale.

 8. Dezvoltarea Gândirii Critice: În timpul procesului de creație, copiii sunt încurajați să ia decizii creative și să găsească soluții la problemele artistice. Aceasta îi ajută să își dezvolte gândirea critică și capacitatea de a analiza și rezolva provocările.

Jucăriile Art and Craft nu sunt doar activități distractive; ele sunt instrumente valoroase pentru dezvoltarea abilităților cognitive, emoționale și sociale ale copiilor. Acestea oferă o modalitate excelentă pentru copii să se exprime, să învețe și să se distreze în același timp.

 

IQ TOYS.ro - Unde Creativitatea Prinde Viață!

La IQ TOYS.ro, credem în puterea artei de a inspira și educa. Cu jucăriile noastre Art and Craft, încurajăm copiii să exploreze, să creeze și să descopere bucuria artistică. Fiecare trașeu de pensulă și fiecare decupare de hârtie reprezintă o călătorie în lumea frumuseții și expresiei. Alege IQ TOYS.ro pentru a oferi copiilor tăi instrumentele perfecte pentru a-și exprima imaginația și a crea opere de artă minunate!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!