.
Transport GRATUIT pentru comenzile cu o valoare mai mare de 350 ron !!

CARTI

Afiseaza: 1-24 din 64 produse

 Filtre
CARTI - Max la bunici
-3 RON

Bun venit în Lumea Cărților Educaționale pentru Copii Mici la IQ TOYS.ro!

Suntem entuziasmați să aducem la îndemâna ta o colecție fermecătoare de cărți educaționale create special pentru copiii cu vârsta între 2 și 8 ani. Editurile DPH, CASA și GAMA ne-au ajutat să selectăm cele mai captivante și interactive cărți, perfecte pentru dezvoltarea micilor exploratori. Cu aceste cărți educaționale, fiecare pagină deschisă devine o aventură de învățare și descoperire.Credem cu tărie în puterea poveștilor și a aventurilor literare de a deschide porți către imaginația copiilor. Colecția noastră specială de cărți educative nu doar că învață, ci și alimentează creativitatea și imaginația micilor cititori.

De Ce Sunt Speciale Cărțile Noastre pentru Copii Mici?

  • Povești Învățătoare: Fiecare carte este o povește fermecată, special creată pentru a captiva atenția și imaginația celor mici. Aceste povești nu numai că îi încurajează să citească, dar și să învețe în mod distractiv și interactiv.
  • Învățare și Explorare: Fiecare pagină este o oportunitate pentru copiii tăi de a învăța despre lumea înconjurătoare. De la animale și natură la numere și litere, aceste cărți deschid uși către cunoaștere, cu informații adaptate pentru înțelegerea copiilor.
  • Jocuri și Activități Educaționale: Cărțile noastre conțin jocuri, puzzle-uri și activități interactive care dezvoltă gândirea logică și coordonarea mână-ochi. Acestea transformă învățarea într-o experiență distractivă și participativă. Cărțile noastre educative ajută la dezvoltarea vocabularului, a gândirii critice și a concentrării. De asemenea, îmbunătățesc abilitățile de comunicare și socializare, pregătind copiii pentru provocările viitorului.
  • Ilustrații Colorate și Atractive: Ilustrațiile viu colorate și personajele adorabile transformă fiecare carte într-o experiență vizuală captivantă. Aceste imagini încurajează copiii să exploreze și să descopere lumea înconjurătoare.
  • Perfecte Pentru Dezvoltare: Dezvoltate special pentru copiii mici, aceste cărți ajută la dezvoltarea vocabularului, la înțelegerea formelor și culorilor, precum și la dezvoltarea capacității de concentrare și a abilităților sociale. Poveștile noastre nu sunt doar despre aventuri - ele transmit și valori importante, precum prietenia, încrederea în sine și importanța bunătății. Fiecare pagină are o învățătură ascunsă, pregătind copiii pentru viața reală.

IQ TOYS.ro - Partenerul Tău în Educația Copilului!

La IQ TOYS.ro, suntem dedicați să oferim cărți educaționale care stârnesc curiozitatea și pasiunea pentru învățare a copiilor tăi. Cu aceste cărți speciale, fiecare zi devine o oportunitate pentru copiii tăi de a învăța și de a crește. Alege experiența IQ TOYS.ro pentru a aduce magia învățării în viața copilului tău!
 


 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!