.
Transport GRATUIT pentru comenzile cu o valoare mai mare de 300 ron !!

Joc de rol

Afiseaza: 1-24 din 30 produse

 Filtre
Joc de rol - Telefon din lemn model retro
-89 RON nou

Descoperă Lumea Magiei și Învățării Prin Jocuri de Rol la IQ TOYS.ro!

La IQ TOYS.ro, te invităm să explorezi categoria noastră captivantă de jocuri de rol pentru copii, unde fiecare vis și aspirație devin realitate. Aceste jocuri nu sunt doar simple activități de joacă; ele sunt portaluri către imaginație și dezvoltare, transformând fiecare zi într-o aventură.

De Ce Sunt Speciale Jocurile Noastre de Rol pentru Copii?

  • Dezvoltarea Abilităților Sociale: Jocurile de rol încurajează comunicarea și interacțiunea socială. Copiii pot explora lumea relațiilor și pot învăța despre empatie, colaborare și prietenie, dezvoltând astfel abilități sociale esențiale.
  • Explorarea Identității: Prin jocurile de rol, copiii pot explora diferite roluri și identități. De la pompieri și doctori la supereroi și personaje de basm, aceste jocuri îi ajută să-și dezvolte imaginația și să-și descopere pasiunile.
  • Dezvoltarea Cognitivă: Jocurile de rol implică rezolvarea problemelor și gândirea creativă. Copiii pot crea scenarii și pot rezolva provocări fictive, dezvoltând astfel abilități cognitive precum gândirea logică și planificarea.
  • Inspirarea Creativității: Aceste jocuri nu au limite. Ele încurajează copiii să creeze povești și lumi noi, să-și pună imaginația la lucru și să-și dezvolte creativitatea într-un mediu sigur și suportiv.
  • Experiențe de Învățare Memorabile: Prin jocurile de rol, copiii pot învăța despre diverse domenii precum profesii, relații sociale și lumea înconjurătoare. Aceste experiențe devin memorabile și le oferă o înțelegere mai profundă și mai bogată a lumii.

IQ TOYS.ro - Locul Unde Visurile Prind Viață și Învățarea Devine Aventură!

La IQ TOYS.ro, suntem pasionați să oferim jocuri de rol care inspiră, educă și aduc bucurie în viața copiilor. Cu selecția noastră variată de personaje și scenarii, fiecare copil poate deveni un explorator, un erou sau un povestitor. Alege IQ TOYS.ro pentru a oferi copiilor tăi experiențe de joc memorabile și pentru a-i ajuta să-și dezvolte abilitățile și imaginația într-un mod distractiv și interactiv!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!