.
Transport GRATUIT pentru comenzile cu o valoare mai mare de 300 ron !!

Jucarii din lemn

Afiseaza: 1-24 din 83 produse

 Filtre
Jucarii din lemn - Telefon din lemn model retro
-89 RON nou
Jucarii din lemn - Puzzle Cub - tetris
-12 RON

Descoperă Minunățiile Jucăriilor din Lemn la IQ TOYS.ro!

La IQ TOYS.ro, ne mândrim cu o colecție excepțională de jucării din lemn, create cu grijă și dedicare. Această categorie este dedicată minunățiilor prelucrate cu atenție, jucăriilor non-toxice și prietenoase cu natura, pentru a oferi copiilor o experiență de joacă autentică și educativă.

Beneficii Uimitoare ale Jucăriilor din Lemn:

  • Educație Naturală: Jucăriile din lemn încurajează conectarea copiilor cu natura. Textura naturală și caldă a lemnului oferă o experiență senzorială unică, ajutându-i pe cei mici să înțeleagă și să aprecieze lumea înconjurătoare.
  • Stimulează Creativitatea și Imaginația: Lemnul este o sursă nesfârșită de posibilități creative. Copiii pot transforma bucăți simple de lemn în orice își imaginează, dezvoltând astfel imaginația și creativitatea în mod natural.
  • Dezvoltarea Abilităților Motorii: Manipularea pieselor de lemn, cum ar fi cuburile și puzzle-urile, ajută la dezvoltarea abilităților motorii fine. Aceste activități cresc precizia și coordonarea mână-ochi, pregătindu-i pe copii pentru sarcini mai complexe.
  • Promovează Interacțiunea Socială: Jocurile cu jucăriile din lemn sunt adesea jocuri sociale. Copiii pot colabora, împărtăși și negocia, dezvoltând astfel abilități sociale și de comunicare esențiale.
  • Prietenos cu Mediu: Jucăriile din lemn sunt ecologice și sustenabile. Lemnul este o resursă naturală regenerabilă, iar multe jucării din lemn sunt create din materiale reciclabile, contribuind astfel la protejarea mediului înconjurător.
  • Durabilitate și Longevitate: Jucăriile din lemn sunt cunoscute pentru durabilitatea lor. Ele rezistă testului timpului și pot fi transmise din generație în generație, oferind astfel bucurie și amintiri pentru mulți ani.

De Ce Sunt Unice Jucăriile Noastre din Lemn?

  • Atenție la Prelucrare: Fiecare jucărie din lemn este prelucrată cu pricepere și pasiune. De la finisaje fine la detalii meticuloase, aceste jucării emană calitate și atenție la detalii, transformând joaca într-o experiență rafinată.
  • Jucării Non-Toxice: Ne punem întotdeauna sănătatea copiilor pe primul loc. Jucăriile noastre din lemn sunt realizate folosind vopseluri și lacuri non-toxice, asigurând un mediu de joacă sigur și sănătos pentru cei mici.
  • Prietenos cu Natura: Alegând jucăriile din lemn, susții și protejezi mediul înconjurător. Lemnul este o resursă naturală regenerabilă, iar jucăriile noastre sunt concepute pentru a minimiza impactul asupra mediului și pentru a promova un stil de viață ecologic.
  • Stimulează Creativitatea și Imaginația: Jucăriile din lemn au o calitate senzorială și tactilă unică, stimulând imaginația și creativitatea copiilor. Ele încurajează joaca liberă și construcția de lumi imaginare, dezvoltând astfel gândirea creativă și abilitățile sociale.
La IQ TOYS.ro, fiecare jucărie din lemn nu este doar o piesă de joc, ci o poartă deschisă către aventuri, învățare și dezvoltare. Alegând jucăriile din lemn de la noi, nu doar oferiți copilului tău un obiect de joacă, ci și o ocazie de a explora, învăța și crește într-un mediu sigur și natural. Fii parte din această călătorie captivantă și oferă-i copilului tău darul magiei jucăriilor din lemn de la IQ TOYS.ro!
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!