.
Transport GRATUIT pentru comenzile cu o valoare mai mare de 200 ron !!

Ştiaţi că?

Ştiaţi că?
Ştiaţi că?
 
⚫ Uleiul de măsline este potrivit pentru gătit - cu cât este mai închis la culoare, cu atât mai bun este pentru sănătate.
⚫ Deşi peştele gras este unul dintre cele mai sănătoase alimente, îndrumările oficiale ale guvernului britanic sugerează că fetele, inclusiv bebeluşii fetițe, nu ar trebui să consume mai mult de două porții pe săptămână, pentru că nivelurile de toxine sunt îngrijorătoare pentru copii pe care acestea îi vor avea. Băieții pot primi patru porții pe săptămână.
⚫Tonul proaspăt se numără printre soiurile de peşte gras şi conţine cantități importante de acizi grași esențiali, cum ar fi Omega 3; tonul conservat conține mult mai puțin, pentru că în procesul de conservare se reduce mult nivelul acestora.
⚫Rechinul şi marlinul conțin niveluri importante de poluanți (mai ales pentru că se hrănesc cu peşti), aşa că trebuie evitaţi.
⚫A mânca fructul întreg e mai bine decât a bea sucul acelui fruct, nu doar pentru că are mai multe fibre, ci pentru că astfel se obţine mai multă vitamina C.
⚫Avocado conține multe grăsimi sănătoase, așa că sunt mai sățioase decât multe alte fructe.
⚫ Soia conţine mult aluminiu şi fitoestrogeni, aşa că pro- dusele din soia, cum este laptele şi proteinele vegetale texturate nu ar trebui consumate prea des, mai ales de către bebeluşi. .
⚫Ficatul este o sursă foarte bună de elemente nutritive, mai ales fier, dar nu ar trebui consumat mai des de o dată pe săptămână, sau poate de două ori, pentru că conține cantități importante de vitamina A, care poate fi toxică în doze mari. Fiind organul care se ocupă de deşeurile organismului animal câtă vreme e viu, poate conţine niveluri concentrate de substanțe chimice sau poluante, deşi aceasta se poate atenua alegând variante bio de ficat.
⚫Spanacul nu este o sursă atât de importantă de fier cum ar vrea Popeye să ne facă să credem! Aceasta deoarece conține fitați, care interferează cu absorbția fierului.
⚫Ceaiul conţine şi el fitați, prin urmare e mai bine să fie consumat în afara meselor şi nu e recomandat copiilor mici.

 

Suport clienti Constanta

0732422312 contact@iqtoys.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!